lördag 30 december 2017

Ufo januari

Jag har bestämt mig för att vara med i ufo klubben en runda till. Denna gång tänkte jag utmana mig lite extra och numrera mina ufon och sedan låta en slumpgenerator ta fram vilket ufo jag skall sticka på. Då ufona är av skilda karaktärer och typer får jag efter slumpgeneratorn har sagt sitt bestämma hur mycket som är rimligt för det aktuella plagget. Jag kan redan nu säga att det inte är rimligt att sticka en filt på en månad eller  en hel tröja på stickor 3.5 i min storlek. För att få klassificeras som ett ufo skall projektet vara påbörjat innan årsskiftet. Således är ufona för 2018:
Beekeeper blanketKerstin, handledsvärmareKnit for tits strumporSockan AnnaBreathing space, tröjaTwist and turnStopover, tröjaVault lock, strumporNoel, strumporRamona Light, koftaScrap socks
Om jag mot förmodan skulle sticka klart alla ufon får även 2018 års projekt vara med i dragningen men det bedömer jag som en väldigt liten risk.
Vilket projekt säger då number generator att jag skall sticka på i januari? Lotten föll på knit for tits strumporna. Där har jag en strumpa stickad och då får målet helt enkelt bli att sticka strumpa nummer två så jag har ett helt par. Här är nummer 1.

1 kommentar:

  1. Kul med lite annorlunda upplägg! Mia brukar ju också lotta sina ufo:n.

    SvaraRadera